Accommodatie

Op camping Sudersé zijn de volgende accommodaties te huur:

Trekkershutten

Op zoek naar een eenvoudige slaapplaats? Dan bieden onze vier- en vijfpersoons trekkershutten uitkomst! De trekkershut is compleet ingericht voor 4/5 personen. De inventaris is als volgt: 

4-persoons trekkershut: 2 stapelbedden, een eettafel met stoelen, kooktoestel, koelkast, pannen, servies en bestek en een stopcontact. De trekkershutten hebben geen stromend water en geen sanitaire voorzieningen; stromend water is vlakbij de hut en het toiletgebouw is op loopafstand.

5-persoons trekkershut: 2 stapelbedden van 2.10m lang, waarvan 1 met onder een tweepersoonsbed! Een eettafel met stoelen, kooktoestel, koelkast, waterkoker, koffiezetter, pannen, servies en bestek en meerdere stopcontacten. De trekkershutten hebben geen stromend water en geen sanitaire voorzieningen; stromend water is vlakbij de hut en het toiletgebouw is op loopafstand.

Kampeerbungalow, het luxe kamperen!

Een kampeerbungalow is een vriendelijk, zeshoekig houten huisje met een dak van lichtdoorlatend zeildoek. Dankzij de zeshoekige vorm biedt het huisje een grote gezellige leefruimte. Twee openstaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Een kampeerbungalow is als het ware een kruising tussen een tent en een bungalow. Het interieur is eenvoudig, maar gezellig. De noodzakelijke inventaris aanwezig, van koffiemaatschepje tot en met de kachel. U hoeft alleen beddengoed en linnengoed mee te nemen. Kussens en matrassen zijn wel aanwezig. Uit de keukenkraan stroom koud drinkwater en de kampeerbungalow beschikt over een driepits kooktoestel. Mocht het eens koud of kil zijn, dan is er een kacheltje aanwezig. De kampeerbungalow is voorzien van elektra, er zijn diverse lichtpunten en stopcontacten. Toilet en douche bevinden zich in het sanitair/toiletgebouw op loopafstand op de camping.

Nieuw!!

Uw vakantiefoto's van Camping Sudersé op onze site?
Mail ze naar info@suderse.nl.

Volg ons!

Twitter Camping Sudersé Workum
Google+ Camping Sudersé Workum
Facebook Camping Sudersé Workum
Pinterest Camping Sudersé Workum