Algemene voorwaarden

Hoewel wij niet van de regeltjes zijn, moeten wij toch een aantal zaken vermelden.

Persoonsgegevens

Voor het reserveren en het registreren van een campingplaats, of het boeken van een trekkershut gebruiken wij uw persoonsgegevens. Wij zijn verplicht deze op te slaan, voor het geval van calamiteiten of dergelijke situaties, zodat bekend is wie er bij ons zijn of zijn geweest. De gegevens zijn opgeslagen bij derde partij Camping.Care, en gebruiken wij alleen voor intern gebruik . Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden.

Boeken

Wanneer u bij ons boekt ontvangen wij graag 50% van de totale kosten vooraf. De rest betaald u bij vertrek vanaf de camping. In de bevestigingsmail staat een link waarmee u eenvoudig via iDeal kunt betalen.

Annuleren

Mocht u onverhoopt uw boeking willen annuleren, dan kan dat tot 4 weken vooraf kosten loos. Annuleert u binnen twee tot vier weken, dan kunt u 50% van de factuur terug ontvangen. binnen twee weken voor uw aankomst brengen we 100% in rekening. Natuurlijk worden de toeristenbelasting en evt extra artikelen, auto’s tenten etc niet in rekening gebracht. Wij wijzen u er op dat u zelf een reis- of annuleringsverzekering kunt afsluiten, om de eventuele kosten vergoed te krijgen.