Kijk eens om je heen!

Natuurlijk wilt u tijdens u vakantie wat van de omgeving zien! Trek er op uit! In de receptie vindt u allerhande informatie voor een leuk dagje uit! Ga eens een dagje naar één van de waddeneilanden of zomaar even een rondje op de fiets! Wandelen in de Gaasterlandse bossen of huur een bootje en verken Friesland vanaf het water, Workum is voor dit alles een prima uitvalsbasis! 

Onze camping ligt vlakbij het IJsselmeer en het naastgelegen natuurgebied "De Workumerwaard". Dit gebied wordt beheerd door "It Fryske Gea". Onder begeleiding van een gids kunt u op afspraak dit bijzondere gebied bezoeken. 

In Workum zelf is ook van alles te beleven! Dit bruisende stadje biedt u een heel divers aanbod. Cultuur en gezelligheid; naast het Jopie Huismanmuseum zijn er ook diverse galleries die u kunt bezoeken. Even gezellig een terrasje pakken op de Merk en daarna nog lekker rondsneupen in de diverse winkeltjes in het centrum van Workum. 

Uitwaaien of zonnebaden? (Kite)surfen of een stevige wandeling? Het kan allemaal op het strand van Workum op slechts 1500 meter vanaf de camping.

 

                Ons streven is u dat te bieden, dat u zich op vakantie thuis voelt!

Nieuw!!

Uw vakantiefoto's van Camping Sudersé op onze site?
Mail ze naar info@suderse.nl.

Volg ons!

Twitter Camping Sudersé Workum
Google+ Camping Sudersé Workum
Facebook Camping Sudersé Workum
Pinterest Camping Sudersé Workum

Fotogalerij

Proef de sfeer van Camping Sudersé. Klik op een foto voor een vergroting.