Workum en omgeving

Natuurlijk wil je tijdens je vakantie wat van de omgeving zien.  Trek er op uit! Vanuit onze camping zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. We noemen er een paar:

Ga eens een dagje naar één van de Waddeneilanden. Binnen een half uur sta je al bij de veerpont naar Vlieland of Terschelling.

Of zomaar even een rondje op de fiets! Daarvoor hebben we handige fietskaarten die je kunt meenemen. Zo fiets je zomaar op een zonnige dag naar plaatsen zoals Bolsward, Harlingen, Sneek, Hindeloopen, Stavoren….net zoals Workum allemaal ‘11-steden’- steden.

Wat dacht je van wandelen in de Gaasterlandse bossen?

Of Friesland verkennen vanaf het water? Workum is voor dit alles een prima uitvalsbasis!

Onze camping ligt vlakbij het IJsselmeer en het naastgelegen natuurgebied "De Workumerwaard", ook wel het vogelparadijs van Friesland genoemd. Dit gebied wordt beheerd door "It Fryske Gea" en je kunt alleen onder begeleiding van een gids (op afspraak) dit bijzondere gebied bezoeken.

In Workum zelf is ook van alles te beleven! Dit bruisende stadje biedt een heel divers aanbod. Cultuur en gezelligheid; naast het Jopie Huismanmuseum zijn er ook diverse galeries die je kunt bezoeken. Even gezellig een terrasje pakken op de Merk en daarna nog lekker rondsneupen in de diverse winkeltjes in het centrum van Workum.

Uitwaaien of zonnebaden? (Kite)surfen of een stevige wandeling? Het kan allemaal op het strand van Workum op slechts 1500 meter vanaf de camping.

Het station van Workum ligt 3,5 kilometer vanaf de camping. Vanuit Workum kun je met de trein naar Sneek, Leeuwarden en Stavoren. Vanuit Stavoren kunt je ook met de veerboot over het IJsselmeer naar Enkhuizen.

In de receptie hebben we allerhande informatie voor een leuk dagje uit!

Nieuw!!

Uw vakantiefoto's van Camping Sudersé op onze site?
Mail ze naar info@suderse.nl.

Volg ons!

Twitter Camping Sudersé Workum
Google+ Camping Sudersé Workum
Facebook Camping Sudersé Workum
Pinterest Camping Sudersé Workum

Fotogalerij

Proef de sfeer van Camping Sudersé. Klik op een foto voor een vergroting.