Soalsurf een geweldige surfschool gelegen in Workum, een prachtig strand in Friesland, Nederland. Ze bieden een verscheidenheid aan surflessen voor beginners en gevorderde surfers, waaronder kitesurfen, windsurfen, wingsurfen, foilen en SUP. Hun ervaren en gepassioneerde instructeurs zijn toegewijd aan het onderwijzen van veilig en verantwoord surfen, met gegarandeerd succes en een onvergetelijke ervaring voor mensen van alle leeftijden.

Een van de unieke kenmerken van surflessen bij Soalsurf is het ondiepe water, dat de perfecte gelegenheid biedt voor beginners om te leren surfen. Ze bieden privé-, semi-privé- en groepslessen, evenals gevorderde lessen en trucclinics voor surfers die hun vaardigheden willen verbeteren.

Alle lessen zijn inclusief een IKO-certificering, die essentieel is voor het huren van kitesurfapparatuur, en alle benodigde apparatuur zoals surfpakken en accessoires, kleedkamers, kluisjes, de nieuwste A-merk kite materialen en een on-site surfschool in het midden van het strand van Workum.

Soalsurf is zeven dagen per week geopend, en hun ervaren IKO-gecertificeerde instructeurs staan altijd klaar om je te begeleiden tijdens je surfles. Als je je surfcarrière wilt beginnen of je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, is Soalsurf zeker het overwegen waard.

Boek je surfles nu op https://www.soalsurf.nl