Algemene voorwaarden

Hoewel wij niet van de regeltjes zijn, moeten wij toch een aantal zaken vermelden.

Persoonsgegevens

Voor het reserveren en het registreren van een campingplaats, of het boeken van eeen trekkershut of kampeerbungalow gebruiken wij uw persoonsgegevens. Wij zijn verplicht deze op te slaan, voor het geval van calamiteiten of dergelijke situaties, zodat bekend is wie er bij ons zijn of zijn geweest. De gegevens zijn opgeslagen bij Texpro B.V., en vallen onder hun AVG. Deze kunt u hier nalezen. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor intern gebruik . Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. 

Boeken

Wanneer u bij ons boekt ontvangen wij graag 50% van de totale kosten vooraf. De rest betaald u bij vertrek vanaf de camping. In de bevestigingsmail staat een link waarmee u eenvoudig via iDeal kunt betalen.

Annuleren

Wanneer u besluit uw reservering te annuleren, dan kan dat kosteloos tot 4 weken voor uw aankomst. Annuleert u tot 21 dagen voor aankomst, dan bent u 25% verschuldigd. Annuleert u tot 14 dagen voor aankomst, dan bent u 50% verschuldigd. Annuleringen binnen 14 dagen voor aankomst worden voor 100% in rekening gebracht.